Tuesday, November 8, 2011

kenapa kaw TAK SERIK-SERIK ha!!

Percubaan akim kali ke 2 untuk ujibakat pilih kasih 3 tak menjadi dan tak berjaya...ramai orang cakap ayat ni kat kim "kenape kaw TAK SERIK-SERIK ha!"..hahaha..kisah pulak akim..untuk pengetahuan semua akim ni memang tak kenal erti serik ni..

Erm memang akim akui akim kecewa sangat cubaan akim tak berjaya..betul cakap abg Rosyam nor..seorang pelakon mesti bersiap sedia dan kene pastikan diri bersedia dari segi mental dan fizikal..so akim dah buat keputusan yang akim akan teruskan cubaan akim kali ke 3..

So kepada juri2,tunggu akim di Kl Sentral pada 10/12/2011 ni yew..insyallah akim sekarang tengah menyiapkan diri untuk ujibakat tu..dari sini la akim dapat buktikan samaaada pengorbanan akim sepanjang ujibakat ni berbaloi atau tidak :)))


6 comments:

Abd Hakim Sulaiman said...

macam best je mamat JJ ni.

Ludba Mika said...

kenape?..ade ape2 msalah kew?

Abd Hakim Sulaiman said...

MACAM BEST JER MAMAT JURURAWAT JAMBU NI.

Miss Sue a.k.a M.i.i.S said...

chaiyok2! jgn putus asa..

Ludba Mika said...

kepada Abd Hakim Sulaiman : kalau nak kutuk2 aku sila gune name lain ok :)))

Ludba Mika said...

Miss Sue a.k.a M.i.i.S : tq kawan :)..nak try?